PVC-GLAS sunt plăci rigide transparente compacte din PVC extrudat. Au o ușoară tentă albăstruie și sunt lucioase pe ambele fețe.

Plăcile PVC-GLAS pot fi folosite pentru realizarea de diferite produse în industria publicitară, cum ar fi: casete luminoase, display-uri, standuri publicitare, piese termoformate, standuri expoziționale, semne publicitare, studiouri TV, etc., mai ales în aplicațiile în care se solicită ca materialele să reziste la foc conform clasei de foc B1 – DIN 4102.

PVC-GLAS este recomandat a fi folosit în toate aplicațiile în care sunt necesare plăci transparente cu o rigiditate ridicată, rezistența chimică excelentă, rezistența la foc conform clasei de foc B1 – DIN 4102 și temperatura de lucru de la 0°C la +60°C.

Plăcile PVC-GLAS sunt rezistente la acțiunea multor agenți chimici, cum ar fi majoritatea acizilor diluați sau cu o concentratie înaltă, săruri sau agenți chimici alcalini. Totodată, aceste plăci sunt foarte rigide și dure, comparativ cu plăcile de polipropilenă sau polietilenă standard.

PVC-GLAS se folosește în realizarea de diferite produse transparente, cum ar fi rezervoare, cuve, protecții pentru balustrade sau podele în industria chimică. în proiectarea aplicațiilor de mai sus trebuie ținut cont de gama de temperaturi de lucru a plăcilor din PVC, care este de la 0°C la +60°C.

Spre deosebire de plăcile din PP si PE, PVC-GLAS poate fi lipit cu adezivi obișnuiți pentru lipirea PVC-ului. Pentru realizarea de rezervoare, cuve sau orice alt produs supus unor solicitări chimice și mecanice ridicate, vă recomandam ca plăcile PVC-GLAS să fie sudate cu electrozi de sudura din PVC-GLAS.

Plăcile din PVC-GLAS nu sunt protejate contra razelor UV și nu sunt recomandate a fi folosite în aplicațiile outdoor.

În cazul în care aveti de realizat o lucrare (de exemplu o instalație de acoperiri metalice) în care cunoașteți agentul chimic folosit, concentratia agentului chimic, temperatura de lucru și volumul necesar bazinului, completați chestionarul atașat, iar consultanții noștri împreună cu specialiștii SIMONA AG Germania vă vor trimite o propunere profesionistă care sa corespundă cerințelor dvs. și normelor de securitate pentru construcția bazinului respectiv.

Tipodimensiuni

Din PVC-GLAS transparent se pot livra semifabricate sub formă de plăci extrudate, țevi și electrozi de sudură.

Plăcile PVC-GLAS se livrează cu grosimi cuprinse între 1 mm și 15 mm, iar dimensiunile standard de livrare sunt 1000×2000 mm sau 1500×3000 mm.

Toleranța la grosime a plăcilor PVC-GLAS:

Plăcile PVC-GLAS au toleranțe de ±(0,1 + 0,03xgrosimea plăcii).
O placă cu grosimea de 5 mm are toleranțe de ±0,25 mm.
O placă cu grosimea de 10 mm are toleranțe de ±0,40 mm.

Aplicaţii şi avantaje

Aplicatiile placilor PVC-GLAS:

PVC-GLAS este recomandat a fi folosit în toate aplicațiile în care sunt necesare plăci transparente cu rigiditate ridicată, rezistența chimică excelentă, rezistența la foc conform clasei de foc B1 – DIN4102 și temperatura de lucru de la 0°C la +60°C. Astfel, placile PVC-GLAS se folosesc pentru realizarea de:
casete luminoase în aplicații interioare
produse termoformate în industria publicitară
panouri publicitare
produse printate, serigrafiate, gravate, ștanțate, etc.
placări interioare
display-uri
studiouri TV
standuri expoziționale
instalații din industria chimică

Avantajele placilor PVC-GLAS:

au un grad ridicat de transmisie a luminii
au stabilitatea dimensională ridicată
au o rigiditate ridicată
sunt rezistente la foc conform clasei de foc B1 – DIN4102
au rezistența chimică bună la acizi, alcaline și soluții sarate
au coeficent de dilatare termică scăzut comparativ cu PE sau PP
au proprietăți de izolare electrică excelente
se poate tăia, suda, îndoi, termoforma, lipi, printa

Galerie foto PVC-GLAS - plăci rigide transparente din PVC compact

Documentatie: PVC-GLAS - plăci rigide transparente din PVC compact

Fisa tehnica Manual de prelucrare Cere oferta de pret

Te intereseaza acest produs? Scrie-ne!

Referitor la: PVC-GLAS - plăci rigide transparente din PVC compact

Numele (necesar)

Adresa de email (necesar)

Telefonul (necesar)

Localitatea (necesar)

Subiectul

Mesajul dvs