Plăcile PPs sunt plăci din polipropilenă ignifugă, cu structura de homopolimer din PP și pot fi realizate prin extrudare sau presare. Plăcile extrudate pot fi de culoare albă sau gri deschis, iar plăcile presate sunt de culoare gri deschis.

Ignifugarea plăcilor din PPs este obținută prin adăugarea în compoziția plăcilor a unei mici cantități de aditivi speciali, cum ar fi componenți organici de brom combinați cu trioxid de antimoniu.

În cazul unor incendii, plăcile PPs se sting singure după ce sursa de foc este îndepărtată datorită procentului mare de oxigen de care au nevoie pentru a arde (28% oxigen, față de 21% oxigen cât există normal în atmosferă).

Plăcile din PPs sunt recomandate a fi folosite în toate aplicațiile în care sunt necesare rezistența la foc și rezistența chimică ridicată.

Plăcile din PPs au clasa de foc B1 și corespund standardelor germane de foc DIN 4102. Această certificare își pierde valabilitatea dacă plăcile din PPs sunt montate la o distanță mai mică de 40 mm de alte materiale.

Plăcile din PPs nu sunt recomandate a fi folosite în aplicațiile outdoor.

Galerie foto PPs – polipropilenă ignifugă


Te interesează acest produs? Scrie-ne!

Referitor la: PPs – polipropilenă ignifugă

  Numele (necesar)

  Adresa de email (necesar)

  Telefonul (necesar)

  Localitatea (necesar)

  Subiectul

  Mesajul dvs