PP-C-UV sunt plăci din polipropilenă cu structură copolimer stabile la acţiunea razelor ultraviolete, de culoare albastră și sunt concepute special pentru realizarea de piscine, fiind produse la grosimile de 5 mm, 6 mm si 8 mm, la dimensiunea de 1500×6000 mm.

Se pot livra lucioase pe ambele fețe sau cu o textură antiderapantă pe una dintre suprafețe.

Materialul poate fi produs cu următoarele culori: light blue 924, light blue 992 și albastru 798. Plăcile de polipropilenă PP-C-UV pot fi îndoite după forma piscinei ce urmează a fi construită și se asambleză prin sudura cu electrozi de polipropilenă PP-C-UV.

Folosirea plăcilor PP-C-UV oferă timp și cost de execuție mai redus față de metodele convenționale de realizare a piscinelor.

 

Avantajele placilor PP-C-UV:

✓ Proprietăți antiderapante si protecție UV ✓ Rezistenta la impact superioara, chiar și la temperaturi scăzute ✓ Proprietăți de prelucrare excelente ✓ Rezistenta la micro-organisme ✓ Durata de viata lunga ✓ Rezistenta chimica buna ✓ Raport preț-calitate foarte bun ✓ Timp de executie relativ scurt Produsul nu este standard, pentru mai multe detalii va rugam sa ne adresati o cerere de oferta prin completerea formularului de mai jos!

Galerie foto PP-C-UV - Polipropilenă copolimer cu protecție UV

Te intereseaza acest produs? Scrie-ne!

Referitor la: PP-C-UV - Polipropilenă copolimer cu protecție UV

  Numele (necesar)

  Adresa de email (necesar)

  Telefonul (necesar)

  Localitatea (necesar)

  Subiectul

  Mesajul dvs