Instrument de sudură cu aer cald HSK 400

Instrument de sudură cu aer cald solid și puternic pentru sudură din plastic conform DVS 2207-3. Echipamentul conține un pistol de sudură cu aer cald HSK 200 și o suflantă cu aer cald HSK 200.

Datorită greutății reduse și ușurinței în manipulare, pistolul de sudură MINI-electronic izolat este perfect potrivit pentru producătorii de rezervoare, bazine, etc.

Puterea de încălzire de 1500 W la 230 V poate fi reglată fin între 20 și 700°C și este menținută constantă printr-un sistem de control electronic. În plus, este posibilă reglarea debitului de aer necesar cu ajutorul unui buton rotativ suplimentar.

Dispozitivul necesită o alimentare externă de aer, cum ar fi o suflantă sau un compresor. În plus, oferim o suflantă de mână mobil care este ușor de transportat și furnizează aerul necesar pe șantiere și pe teren.

Dacă este necesar, este posibilă dotarea pistolului de sudură cu un adaptor slip-on cu filet M10. Acest adaptor slip-on permite utilizarea duzelor de sudură rapide cu șurub, care sunt de preferat în utilizare la construcția rezervoarelor și altor piese din material plastic, datorită gradului lor ridicat de stabilitate.

Pistolul de sudură MINI-electronic poate fi echipat cu numeroase accesorii pentru sudura plăcilor din plastic, conductelor, componentelor și rezervoarelor.

În șantiere,  în teren, se poate utiliza suplimentar suflanta de mână disponibila care furnizează fluxul de aer necesar.

Informații suplimentare:

alimentare 230 V 50/60 Hz sau 120 V 50/60 Hz
puterea de încălzire 1500 W 230 V sau 1300 W 120 V.
temperatură 20-700 ° C, reglabil la infinit
Categorie Echipament electronic
cerinţe de aer alimentare cu aer integrat

Fotografie

Cere oferta personalizată!

Completați formularul de mai jos sau ne puteți găsi la numărul de telefon: 0747 776 737

Referitor la: Instrument de sudură cu aer cald HSK 400

Numele (necesar)

Adresa de email (necesar)

Telefonul (necesar)

Localitatea (necesar)

Subiectul

Mesajul dvs