Dragă cititorule, te invităm să faci cunoștință cu o categorie de plăci PMMA turnate speciale, realizate de către producătorul Plazit-Polygal Group: plăcile Plazcast Cross-linked. Acestea se regăsesc în portofoliul de produse ProSEP și sunt folosite cu precădere în industria cosmeticelor.

Cunoscute drept plăci cu rezistență chimică ridicată, modelele PMMA Cross-linked reprezintă structuri speciale de macromolecule, capabile să facă față agenților chimici din componența unor substanțe precum parfumurile, benzina sau unele produse de curățare.

Aceste modele de plăci PMMA turnate sunt disponibile într-o varietate de culori, ceea ce le face cu adevărat atractive pentru aplicații din industria cosmetică, dar și pentru industria sanitară.

Făcând parte din categoria plăcilor acrilice turnate, modelele Cross-linked se remarcă prin faptul că au o greutate de două ori mai mică decât sticla, pot fi folosite în contactul cu alimentele și pot fi termoformate. În același timp, ele se încadrează în categoria produselor care se curăță ușor și sunt reciclabile integral.

În plus, datorită proprietăților speciale, plăcile Cross-linked nu se pătează, reușind să-și păstreze forma și structura atractivă vreme îndelungată.

De unde provide denumirea de Plazcast Cross-linked a gamei de plăci acrilice turnate?

De la procedura ce stă la baza obținerii acestor plăci. Pur și simplu, reticularea implică o reacție chimică între lanțurile polimerice pentru a le lega între ele.

Reticularea poate influența mai multe proprietăți finale în majoritatea aplicațiilor cu PMMA, inclusiv rezistența chimică a acoperirii.

Trebuie remarcat însă faptul că același efect care mărește rezistența chimică a modelelor de plăci poate limita capacitatea de lipire a foii.

Însă acest aspect nu trebuie văzut ca un impediment, ci doar ca un aspect căruia să-i acordăm atenție. În ceea ce privește prelucrarea, modele de plăci Cross-linked pot fi termoformate cu ușurință, folosind echipamente și tehnici comune.

Plăcile acrilice turnate Plazcast Cross-linked – caracteristici tehnice

Pentru a cunoaște mai bine acest tip de plăci acrilice, am realizat o listă cu principalele caracteristici tehnice. Acestea se regăsesc în tabelul de mai jos.

Placi acrilice Plazcast Cross-linked de la Plazit Polygal

*Acest material se poate produce cu grosimi 3-60 mm, transparente, albe și colorate cu ambele suprafețe lucioase, satinate sau combinate adică lucios/lucios, satinat/satinat, lucios/satinat.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre plăci acrilice turnate, în general, sau despre modelul Cross-linked, în particular, te rugăm să completezi formularul de mai jos.

Unul dintre agenții noștri va prelua mesajul tău și te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

  Numele (necesar)

  Adresa de email (necesar)

  Telefonul (necesar)

  Localitatea (necesar)

  Subiectul

  Mesajul dvs