Mai jos, găsești o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de clienții ProSEP, alături de răspunsurile noastre.

Doresc să realizez casete luminoase, ce material îmi recomandați dintre PMMA XT și Policarbonat Compact?


Cel mai des folosit material este PMMA XT deoarece are un cost mult mai redus în comparație cu Policarbonatul Compact și poate fi folosit atât în aplicațiile indoor, cât și în cele outdoor. Plăcile din PMMA XT sunt rezistente la razele UV și la factorii externi.

Se mai pot realiza și casete luminoase din Policarbonat Compact cu protecție UV pentru aplicațiile outdoor și fără protecție UV pentru aplicațiile indoor. Policarbonatul Compact este recomandat doar în condițiile în care produsul final ar putea fi expus riscului de a fi lovit sau de a fi vandalizat.


Care este materialul potrivit pentru realizarea unor geamuri de protecție?


Îți recomandăm plăcile din Policarbonat Compact. Comparativ cu sticla, la aceeași grosime, acestea sunt mult mai transparente, de 200 de ori mai rezistente la impact și de două ori mai ușoare.

În cazul în care dorești să realizezi geamuri de protecție care se vor monta în interiorul halelor, poți să folosești plăcile din policarbonat fără protecție UV. Dacă dorești ca geamurile de protecție să fie montate pe tractoare, mașini, etc. trebuie să folosești plăci din Policarbonat Compact care au protecție UV. În caz contrar, geamul respectiv se va îngălbeni după o vreme.


Realizați produse finite din plastic?


Noi doar vindem materia primă din care sunt realizate diverse produse din plastic, însă te putem redirecționa către unul dintre clienții noștri care te poate ajuta cu realizarea produsului finit, conform preferințelor și specificațiilor tale.


Puteți să tăiați plăcile la anumite dimensiuni?


Putem să debităm gratuit plăcile la cotele solicitate de tine, la unghiuri drepte și la dimensiuni mai mari de 100 mm. De asemenea, menționăm că nu debităm plăci cu grosimi mai mici de 2mm pentru că debitarea se realizează cu un circular vertical. De exemplu, plăcile subțiri, cum sunt Pentaprintul și PET-ul Antireflex se taie cu ghilotina.


Vindeți și o jumătate de placă?


Putem să vindem și jumătăți de placă pentru anumite materiale și numai plăci cu dimensiuni de 2050 x 3050 mm și, respectiv, 2030 x 3050 mm. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne lași o cerere de ofertă.


Cât de des aveți mașini care oferă transport în anumite zone?


Cel puțin odată pe săptămână, în general, în zilele de miercuri. Transportul este gratuit cu mașinile de pe traseele fixe.


Doresc livrarea când nu aveți transportul pe rutele fixe, ce implică acest lucru?


Îți putem expedia comanda prin intermediul curierului. Expedierea prin curier se face în următoarele condiții:

–  Valoare comandă 1 – 100 € + TVA – plata transportului se face de către client

– Valoarea comenzii este de peste 100 €. În acest caz asigurăm noi plata transportului. Transportul se face prin Nemo Express.

Totodată, precizăm că nu putem trimite plăci întregi prin curier.


Doresc să testez un anumit produs, pot intra in posesia unei mostre și dacă da, cât costă?


Îți putem trimite mostre gratuite, din anumite materiale, la o dimensiune de maximum A4. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne lași o cerere, folosind formularul de mai jos.


Pentru plăcile oglindate realizați și montajul lor?


Noi doar vindem acest material, nu asigurăm și montajul acestuia.


Sunt interesat de blaturi pentru carmangerie, ce material îmi recomandați?


Îți recomandăm plăcile din polietilenă, respectiv PE 100/PP-HD, PE 500 și PE 1000 natural (alb translucent). Aceste materiale au certificare pentru contact cu alimentele. Alegerea materialului se face în funcție de bugetul tău și aplicația în care se va folosi produsul. Pentru mai multe detalii te rugăm să ne trimiți o cerere de ofertă în care să ne precizezi dimensiunile blatului și câteva detalii despre aplicația specifică.


Dacă ai alte întrebări pe care dorești să ni le adresezi, poți folosi formularul de mai jos sau ne poți trimite un mail la online@prosep.ro în care să ne specifici numele, numărul de telefon și locul de unde ne contactezi.

Unul dintre agenții noștri te va contacta pentru a-ți oferi consilierea necesară.

Referitor la: Clienții întreabă... Noi răspundem.

  Numele (necesar)

  Adresa de email (necesar)

  Telefonul (necesar)

  Localitatea (necesar)

  Subiectul

  Mesajul dvs