ProSEP – echipa din care vrei să faci parte

Suntem distribuitor național de semifabricate din materiale plastice de peste 25 de ani și partener exclusiv pentru câțiva zeci de producători de prestigiu din Europa, fapt care ne situează în topul distribuitorilor de semifabricate plastice din România.

Pe lângă respect și calitate, căutăm să oferim întotdeauna clienților noștri consiliere profesională. Tocmai de aceea, investim permanent în instruirea și dezvoltarea personalului pe care îl avem alături.

Ce ne propunem să realizăm

Avem un scop comun: să creștem și să ne dezvoltăm armonios, într-un domeniu care cu siguranță te va surprinde.

Valorile noastre: corectitudine, respect față de echipă, parteneri și clienți, onestitate, perseverență, încredere, loialitate

cariere-jobs-ProSEPDe ce să faci parte din echipa ProSEP?

Dezvoltare profesională

Stabilitate financiară

Echipă profesionistă

Profilul candidatului ideal

Indiferent de locul de muncă pe care îl punem la dispoziția candidaților noștri, ne dorim să avem alături persoane responsabile, preocupate de propria dezvoltare și carieră. De asemenea, munca în echipă este foarte importantă pentru noi, așa că suntem mereu în căutarea unor candidați cu abilități bune de comunicare și cărora le place să lucreze alături de o echipă de profesioniști.

Apreciem punctualitatea și oamenii care știu să se încadreze în termenele limită, indiferent dacă este vorba despre activități repetitive, precum trimiterea unui e-mail sau de lansarea unui proiect important.

Atenția la detalii și capacitatea de adaptare la cerințele fișei postului sunt alte aspecte pe care le căutăm la viitorii membri ai echipei noastre.

Așa că dacă și tu te regăsești în descrierea de mai sus, așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

Posturi disponibile în acest moment