Cianoacrilat – adeziv pentru plăci din PVC

Super Glue – adeziv pentru plăci din PVC expandat.
Super Glue este un adeziv cu o viscozitate scăzută, folosit pentru lipirea diferitelor materiale într-o o gamă largă de aplicații. Este recomandat pentru lipirea următoarelor materiale: plastic, hârtie, cauciuc, lemn, piele, metal și sticlă.
Timpi de intarire pentru lipiri pe diferite materiale:
piele: 2 – 20 secunde
hârtie: 2 – 10 secunde
ABS/ABS: 2 – 7 secunde
cauciuc/cauciuc: 1 – 5 secunde
oțel/oțel:5 – 20 secunde
PVC/PVC: 10 – 30 secunde

Super Glue conferă cele mai bune rezultate când sunt lipite piese mici și apropiate. Adezivul trebuie aplicat într-un strat foarte subțire pentru a se asigura uscarea rapidă și o lipitură rezistentă. În cazul aplicării unei cantități mai mari de adeziv, pentru creșterea vitezei de întărire, se pot folosi activatori de cianoacrilați.
Super Glue se poate folosi până la temperatura maximă de 80°C. La 80°C, lipitura va avea 70% din rezistența unei lipituri la 21°C. Rezistența lipiturii la 100°C este de 50% din rezistența lipiturii la 21°C.

Super Glue este caracterizat de o excelentă rezistență chimică. Este rezistent la majoritatea uleiurilor și solventilor, inclusiv ulei de motor, benzină, etanol, propanol și freon. Cianoacrilații nu sunt rezistenți la medii cu grad ridicat de umezeală sau umiditate.

Disponibil în flacoane de 20 gr.

Galerie foto Cianoacrilat - adeziv pentru plăci din PVC

 

Documentatie: Cianoacrilat - adeziv pentru plăci din PVC

Fisa tehnica Preturi

Te intereseaza acest produs? Scrie-ne!

Referitor la: Cianoacrilat - adeziv pentru plăci din PVC

Numele (necesar)

Adresa de email (necesar)

Telefonul (necesar)

Localitatea (necesar)

Subiectul

Mesajul dvs